Cover
Sport
2000. Görbicz gól az NBI-ben
2018-01-0721:53
Görbicz Anita megszerezte 2000. bajnoki gólját az NB I-ben. A Győr 14 góllal, 39-25-re nyert a Vác ellen a női kézilabda-bajnokságban.
A Bajnokok Ligája téli pihenőre ment, a Győr csoportelsőként lépett tovább a középdöntőbe, és hat ponttal várja a február eleji folytatást. Közben megrendezték a világbajnokságot is, sok szünetet tehát nem kaptak a magyar bajnok játékosai, akik december 30-án már Kecskeméten bajnoki győzelemmel búcsúztatták 2017-et.
 A Vác elleni hazai évnyitó természetesen nem jelenthetett gondot a sérülés után visszatérő Tomori Zsuzsannát is bevető győrieknek. A szünetben már kilenc góllal, 17-8-ra vezettek Görbiczék, akik a második félidő elején elérték a tízgólos különbséget, és egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmük. 
A hajrában a fiatalok is lehetőséget kaptak, 39-25 lett a vége, ezzel továbbra is ragad a listavezető Ferencvárosra az ETO, amelynek a héten a csütörtöki Év Sportolója Gálán lesz jelenése. Hiszen BL-győztesként a csapatok versenyében, illetve Ambros Martín révén az edzők között is ott vannak a győriek a legjobb háromban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ