Cover
Sport
Nyerni tudott a Boston Celtics és a Golden State Warriors
2018-01-0415:08
Az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokságban a Boston Celtics a Cleveland elleni rangadón győzött 102-88-ra, míg a Golden State Warriors a Dallas ellen diadalmaskodott 125-122-re.
A sötét mezes Cleveland Cavaliers két nap alatt két meccset játszott, emiatt fáradtan érkezett a 3 napja pihenő Boston Celtics otthonába. Lebron Jamesék így nem igazán tudták megnehezíteni a hazaiak dolgát. A félidőre 8 pontos előnnyel vonulhattak Irvingék. A folytatásban is végig kontrollálta a mérkőzést a Boston és sorozatban negyedik győzelmét aratta, míg a Cavs legutóbbi 5 meccséből 4-et elveszített. Az ellenfélként visszatérő, de pályára nem lépő Isaiah Thomast egyébként hatalmas ováció fogadta a bostoni nézőtéren.
 
Dallasban jól kezdett a fehér mezes Golden State Warriors, a nagy hármas mindegyik tagja remekelt, Greennel kiegészülve kerek 100 pontot szereztek. A házigazda azonban nem hagyta leszakítani magát, 12 pontos hátrányból is felállt és 12 másodperccel a vége előtt Barnes duplájával ki is egyenlített.  Érkezett azonban Stephen Curry, aki 3 másodperccel a dudaszó előtt a hatodik triplájával végleg eldöntötte a mérkőzést, így a Warriors zsinórban nyolcadszor nyert idegenben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ