Cover
Sport
Győzelemre készül Szellő Imre
2018-01-0414:58
Erdei Zsolt legyőzője vár Szellő Imrére, hazánk legmagasabban jegyzett profi ökölvívójára, aki az orosz Gyenyisz Gracsov ellen lép szorítóba, egy 10 menetre tervezett mérkőzésen.
Egyenesek, horgok és felütések. A Boksz Világszervezet cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, Szellő Imre gőzerővel készül, Erdei Zsolt egyetlen profi legyőzője, a 35 éves orosz Denis Grachev ellen. A magyar boxoló 19 profi mérkőzése után még veretlen, míg ellenfele 16 győzelme mellett 5 vereséget és 1 döntetlent számlál.
„Nem egy táncos lábú versenyzőről van szó, ő még ráadásul pont a kedvenceim közé tartozik, aki jön a pofonért folyamatosan. Nem kell előre menni, nem kell kergetni, mint például a Robert Hall Juniort, hogy kilenc meneten keresztül végig sakkban kellett tartani, ő jönni fog a pofonért és úgy gondolom, hogy vele egy nagyon kicsit talán ebből a szempontból könnyebb dolgom lesz.”
- mondta az ECHO Tv-nek Szellő Imre.
 
Az orosz kisebb kihagyás után 2016 végén tért vissza az ökölvívás világába. Az előző esztendőben kétszer lépett ringbe, és akkor nyerni tudott. Az összecsapás február 16-án, a Felix Promotion budapesti gálájának tíz menetesre tervezett főmérkőzése lesz.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ