Cover
Sport
Kilencedik alkalommal tartották meg Győrben a Fehér Miklós emléktornát
2017-12-3119:39
A fiatalon elhunyt válogatott labdarúgó emlékének őrzése mellett a koraszülöttek alapítványának támogatása is fő szerepet kapott ismét a nagy neveket is felvonultató teremfoci tornán. 
Nagy gólok és fantasztikus védések tarkították a IX. Fehér Miklós Emléktornát Győrben. A jótékonysági gála Puglits Gábornak azért is emlékezetes marad, mert 50. születésnapján köszöntötték a csarnokban. 
„Jó emlékeim vannak a Mikiről. Annak idején, amikor én idekerültem az ETO-hoz, egy jó másfél évet játszottam a Mikivel együtt, és voltam olyan szerencsés, hogy gólpasszt is tudtam neki adni.”
- mondta az Echo TV-nek Puglits Gábor, egykori csapattárs.

 A jótékonysági rendezvényen ismét összeálltak Miki barátai, akik meg is nyerték a VIP tornát. A bejáratnál elhelyezett inkubátorban és az adományok segítségével több mint 700 ezer forint gyűlt össze az újszülöttek számára.
„Mindig sikeres. Azt mondom, ha annyi pénz jönne csak össze, hogy egy gyerek életmentésére elég, már akkor megérte, de azért ennél mindig több pénz szokott összejönni.”
- nyilatkozta televíziónknak Peczár László főszervező.

 A torna legjobb csapata immáron negyedszer a futsalosokkal felálló Lázár Lovaspark Team lett, akik veretlenül meneteltek végig az egész napon. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ