Cover
Sport
Kialakultak az elődöntők párosításai a darts-vb-n
2017-12-3014:35
Darts
A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor és a címvédő Michael van Gerwen is bejutott a legjobb négy közé a PDC Darts-világbajnokságon. Taylor ellenfele a wales-i Jamie Lewis lesz, míg a holland Gerwen az újonc Rob Crossal játszik este.
A tavalyi világbajnok Michael van Gerwen honfitársával Raymond van Barnevelddel játszott az elődöntőbe jutásért. A zöld pólóban játszó Gerwen kevés hibával kezdte a mérkőzést, ezt jelezte az eredmény is, ugyanis a 4. szettet követően már 3-1-re is vezetett. A rövid szünet után Barneveld felszívta magát, és 4-3-as szett hátránynál nem hibázott, 84 pontról kiszállt, ezzel egyenlített. Jöhetett a döntő játszma, ahol a 'Mighty Mike' becenévre hallgató Gerwen keze nem remegett meg, így 5-4-es győzelmével bejutott a legjobb négy közé. 
 
A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor és a skót Gary Anderson játszotta az est záró mérkőzését. Az utolsó világbajnokságán szereplő Taylor végig vezetett, a dupla 10-es kiszállót kidobta elsőre, így 5-3-as győzelemmel jutott tovább. Az vb elődöntőit este 20 óra 45 perctől játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ