Cover
Sport
A védekezés gyorsítása lesz a kulcs
2017-12-2808:45
Raksányi Krisztina és a szövetségi kapitány Székely Norbert szerint is az agresszív védekezés lehet a győzelem kulcsa a februári litvánok elleni hazai Eb-selejtezőnek. A magyar női kosárlabda-válogatott szerdán megkezdte a felkészülést.
Háromnapos edzőtáborral már idén megkezdte felkészülését a februári oroszok és litvánok elleni Eb-selejtezőkre a magyar női kosárlabda-válogatott. A szövetségi kapitány a védekezés fontosságát tartja a siker kulcsának.
"A védekezés gyorsítása volt az, amivel ez a csapat kész volt arra, hogy megnyerje a Litvánia elleni mérkőzést és valószínűsítem, hogy egy pici változtatással és egy kicsi fondorlattal ez lesz a kulcsa a februári mérkőzéseknek is!”
 - mondta Székely Norbert az Echo TV-nek.
 
Raksányi Krisztina még nem tudja, hogy a PEAC után hol folytatja pályafutását, de kipróbálná magát külföldön. De mi a véleménye a februári két Eb-selejtezőről?
 "Nagyon jó, hogy nyertünk kint Litvániában de ez semmit nem fog érni, ha az itthoni litván meccset nem úgy játsszuk le, ahogy kell!"
- mondta Raksányi stábunknak
 
A magyar válogatott Albánia és Litvánia legyőzésével a közvetlen Eb-kijutásért harcolhat, február elején az oroszok és litvánok elleni két találkozón.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ