Sport
Főzés és nagy kártyacsaták Bajiéknál
2017-12-2518:06
Baji Balázs londoni világbajnoki bronzérme volt a 2017-es év egyik legszebb magyar sportsikere. A gátfutó most megérdemelt pihenőjét tölti. A hétköznapokban közel 200 kilométer választja el szüleitől, de karácsonykor együtt a család.
12! Bűvös szám volt ez Baji Balázs évében. A gátfutó a magyar atlétika 12. világbajnoki érmét szerezte Londonban, továbbá mindössze 12 ország tudott eddig érmet szerezni a 110 méteres gátfutó számban a világbajnokságok történetében. Most már köztük Magyarországgal. Baji kiemelkedő évét egy kis főzéssel és pihenéssel zárja.
„Természetesen nagy hangsúly van a főzésen és az ételeken. Nagyon-nagyon szeretem a karácsonyt. Elsősorban azért, mert együtt van a család és így kicsit nyugodtan együtt tudunk időt tölteni. Hiszen szüleim Békéscsabán élnek, én és testvérem pedig Budapesten, de a nagy forgatagban ritkán tudunk találkozni. Úgyhogy ilyenkor természetesen kicsit megnyugszunk, lepihenünk, egymással vagyunk és jó kártyacsatákat szoktunk játszani.” 
– nyilatkozta Baji Balázs az Echo Tv-nek.

Az állatorvosként praktizáló atléta edzései miatt el szokott késni a karácsonyfa díszítésről, ellenben a halászlé, a rántott ponty és a töltött káposzta elfogyasztásában bármikor lehet rá számítani.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ