Cover
Sport
Cél a nemzetközi kupaszereplés
2017-12-2515:26
Nem a múlttal foglalkozik a labdarúgó NB I-ben bajnoki címvédő Budapest Honvéd FC tulajdonosa, hanem már a jövőbe tekint. Az új vezetőedzővel viszont a célok nem változtak az idei szezonra.
George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa az őszi szezon után leváltotta Erik van der Meert, és a januári felkészülés során már Supka Attila irányítja a csapatot. Ám a régi-új vezetőedzővel sem változnak a kitűzött célok.
„A mi elvárásaink egyáltalán nem változtak nyár óta. Továbbra is az a cél, hogy nemzetközi indulást érő helyen végezzünk. Ez azt jelenti, hogy vagy az első háromba kell lenni a bajnokságban, és/vagy a Magyar Kupát meg kell nyerni. Tehát vagy a Bajnokok Ligájában, vagy az Európa Ligában kívánunk indulni és ez az elvárás az edző felé, hogy ezt teljesítse” 
– nyilatkozta az Echo TV-nek George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa.

A karácsonyi pihenő alatt nem a sikereket eleveníti fel a tulajdonos, hanem már előre tekint.
„A focitól sosem vagyok mentes, de én eléggé egyértelműen mindig a jövőre gondolok. Nem szeretem az ez évi bajnoki címet nézni, én már a következő év felé tekintek, mert azt gondolom, hogy nekünk a jövőben kell élni. Ugyanis holnap jobb lesz, mint ma, ezt a gondolatot mindenkinek ajánlom. Úgyhogy előre gondolkodunk.”
A Honvéd január 9-én kezdi a téli felkészülést, majd február 5-e és 15-e között törökországi edzőtáborba utazik a csapat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ