Cover
Sport
Milák Kristóf – Az áttörés éve következik?
2017-12-2319:07
A budapesti vizes világbajnokságon robbant be a köztudatba Milák Kristóf. A felnőtteknél vb-ezüstérmes, a korosztályos vb-n taroló magyar szupertehetség az egyik favoritunk lehet a 2020-as toikiói olimpián. Előbb azonban még 2018 következik, amely Milák számára az áttörés éve lehet.
Sűrű esztendőt tudhat maga mögött az úszó Milák Kristóf, aki a budapesti vizes vb-n ezüstérmet, az indianapolisi ifi vb-n pedig  négy aranyérmet szerzett, de vajon melyik a legkedvesebb emléke? 
„Természetesen az itthoni világbajnokság, hiszen olyan tapasztalatokat és élményeket adott az a verseny, hogy még egy jó 10 évig biztosan az lesz a legkedvesebb versenyem és azokat az élményeket tapasztalatokat, amiket itt kaptam, arra nagyon büszke vagyok. És büszke vagyok arra is, hogy itthon ilyen eredményeket értem el.”
Nyilatkozta az Echo TV-nek a még csak 17 éves úszó, aki kihagyta koppenhágai kontinensviadalt, ám jövőre három főversenyre készül, a nagymedencés felnőtt és ifjúsági Európa-bajnokságra, valamint az ifjúsági világbajnokságra.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ