Sport
A Szolnoki Dózsa nyerte a férfi vízilabda Szuperkupát
2017-12-2306:41
7-4-re nyert a fináléban a Szolnok az Eger ellen. 
Cseh Sándor csapata ebben az évben egyeduralkodó lett, hiszen minden sorozatot megnyert, amiben elindult. A Szolnok a teljesség igényével készült a Magyar Szuperkupa döntőre, hiszen a Magyar Kupa győzelem, a bajnoki elsőség mellett, megnyerte a Bajnokok Ligáját és az európai szuperkupát is. 
 
Ennek megfelelően az Eger ellen is már az első negyed derekára ellépett 2-0-ra, és a kiépített  kétgólos előnyét őrizte az első negyed végén 3-1-nél, sőt a félidőnél is, amikor még mindig 3-1-állt az eredményjelzőn. 
 
A 2. negyed góltalansága után valóságos gólzuhatagot hozott a 3. 8 perc, amiből megint a Szolnok jött ki jobban, a záró játékrész előtt 6-3-ra vezetett. 
 
A mérkőzés hajrájában egyértelművé vált, hogy az Eger esélyei idővel elfogytak, mint ahogy a szolnoki támadóidő is Kis Gábor üres kapus góljánál, ám ez annyira tetszett a játékvezetőknek, hogy megadták. Uros Csucskovics még mérgében dobott egy bitang nagy gólt, amivel beállította a végeredményt. A Szolnok 7-4-re nyert és a magyar szuperkupával teljessé vált a kupa gyűjteménye, így egyértelműen kijelenthetjük a 2017-es a Szolnoki Dózsa éve volt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ